Пълна цифрова интеграция

XT Camera System е първата по рода си - напълно интегрирана цифрова полева камера, поддържаща оптика за среден и голям формат. Тя безпроблемно интегрира управлението на затвора, без да е необходимо външно захранване, аксесоари или кабели. Съставена от IQ4, XT Body, X-Shutter и XT-Rodenstock обективи, камера системата предоставя пълен контрол на върха на пръстите Ви и позволява безпроблемен работен процес за заснемане.

Интегриран контрол на експозицията

Композирайте, фокусирайте и снимайте - толкова е просто. С пълната цифрова интеграция на системата XT, контролите на затвора и блендата са интегрирани в сензорния IQ4 екран, за да предоставят безпроблемна и интуитивна работа със 100% точни резултати. Освен перфектната комуникация между компонентите, корпусът на камерата XT включва прост и ясен бутон на затвора с двойно действие, които издигат идеалите на полевата камера към 21-ви век.

Интегрирани движения

Камера система XT се възползва в пълна степен от оптиката Rodenstock с 24 мм Шифт по двете оси X и Y. Тези движения ви позволяват да коригирате изкривяване на перспективата или да създавате панорамни и зашити изображения бързо и точно. Информацията за движение по осите на камерата е интегрирана в файла с изображението, осигурявайки незабавна обратна връзка при пост-продукция.

В допълнение, дизайнът на XT ви позволява бързо да завъртите камерата между портретна и пейзажна ориентация, като същевременно оставате сигурно присъединени към статив чрез интегриран Arca тип захват, допълнително разширявайки интегрирания работен процес.

Прецизни детайли

Системата XT е изградена, използвайки само най-висококачествените материали. Всеки аспект от дизайна и производството, чак до ръчно изработената ръкохватка от абанос, се фокусира върху качеството и прецизността, осигурявайки изключително и приятно изживяване при снимане.

Поръчай XT Камера Система

Камера Системата XT IQ4 съдържат тяло на камерата XT, IQ4 Цифров Гръб, XT - обектив Rodenstock Digaron HR и стандартни аксесоари

XT_List1

Phase One XT Камера Система

XT IQ4 150MP, включващ 23 мм обектив - 114 970 лв.

XT IQ4 150MP, включващ 32 мм обектив - 114 970 лв.

XT IQ4 150MP, включващ 50 мм обектив - 114 970 лв.

Phase One XT Камера Тяло

XT Camera Body - 14 058 лв.

Phase One XT Обективи

XT - Rodenstock HR Digaron - S 23mm f/5,6 - 23 446 лв.

XT - Rodenstock HR Digaron - W 32mm f/4 - 23 446 лв.

XT - Rodenstock HR Digaron - W 50mm f/4 - 23 446 лв.

XT - Rodenstock HR Digaron - W 70mm f/5,6 - 16 405 лв.

XT - Rodenstock HR Digaron-W 90mm f/5.6

Поръчай

Гаранция
Всички системи за камери XT IQ4 се продават с 1 + 4 години гаранция.
Тази гаранция се отнася както за Тялото на камерата XT, така и за избрания IQ4 Цифров Гръб и XT обектив. В рамките на
гаранционен срок няма ограничение за задействане на затвора в XT Обектива.
Всеки IQ4 Digital Back включва допълнителна 1 + 4-години гаранция.
Освен това, ако други XT обективи са закупени едновременно със системата за камери XT IQ4, 1 + 4 Години
Гаранцията ще се прилага за избрания обектив или обективи.

151-мегапиксела

Камера система XT предоставя сензора за среден формат с най-високата разделителна способност на разположение, като гарантира, че всяко RAW изображение поема пълен контрол върху изумителното качество и детайли, предоставени от оптиката Rodenstock. Гъвкавостта, предоставена от подобна разделителна способност на изображението, отваря нови възможности за печат, както и предоставя гъвкавост и удобство за изрязване и мащабиране на изображения до невъобразими досега нива.

IQ4 Infinity Platform

В основата на XT Камера Системата е IQ4, изграден върху мощната и гъвкава платформа Infinity. Платформата Infinity динамично се разширява и адаптира към изискванията на пазара и технологичните промени. Тя ви осигурява постоянен поток от нови функции, съвместимост и подобрена използваемост. Платформата Infinity позволява на същия IQ4 безпроблемно да превключва между професионалната мощ и функционалност на XF, към елегантността и простотата на XT.

Capture One - Вграден

Интегрирахме авангардното ядро за редактиране на RAW от софтуера Capture One директно във вашия фотоапарат, за да отрази вашата лична естетика в самия RAW файл. Благодарение на голямата процесорна мощ на IQ4, с Capture One Inside получавате по-голям контрол върху RAW заснемането си, когато сте далеч от компютъра, потопени в обекта.

Модулна гъвкавост

Системите за камера Phase One са проектирани за модулна гъвкавост. Използвайте IQ4 Digital Back с корпуса на XT за лесно, удобно за пътуване решение или превключете към корпуса на камерата XF за повече автоматизация, персонализиране и инструменти, за да направите работния процес по-динамичен. Независимо какво изберете, ще бъдете впечатлени от ненадминатото качество на изображението, с което е известна Phase One.

Качествена оптика

Известен със своята голяма разделителна способност и контраст дори при големи диафрагмени отвори, оптичният дизайн на обективите Rodenstock HR намалява дифракцията и цветния шум, дори при плътността на пикселите на IQ4 150MP, осигурявайки допълнителна гъвкавост на пълноформатния сензор за среден формат.
• XT - Rodenstock HR 23mm f/5.6 е просто най-добрият супер широк средноформатен обектив на пазара.
• XT - Rodenstock HR 32mm f/4 е висококачествен широкоъгълен обектив с голям кръг на изображението и почти без изкривяване, подходящ за значително X и Y изместване.
• XT - Rodenstock HR 50mm f/4 е идеален баланс с „нормална“ перспектива на фокусно разстояние и широкоъгълна естетика, близък еквивалент на човешкото зрение.
• XT - Rodenstock HR 70mm f/5.6 е обектив с нормално фокусно разстояние с безупречно качество на изображението и голям кръг на изображението.
• XT - Rodenstock HR 90mm f/5.6 може да се похвали с най-големия кръг на изображението от всеки обектив XT Rodenstock.

С Rodenstock като стратегически партньор, представянето на тези ексклузивни, цифрово интегрирани обективи е само началото на гамата от обективи XT Camera System.

X-Shutter

В основата на обективите XT - Rodenstock HR е X-Shutter. X-Shutter е интелигентно интегриран и електронно контролиран затвор, роден от индустриалните приложения и опит на Phase One. X-Shutter е създаден специално за системата от камери XT, за да позволи по-фин контрол в по-малък форм-фактор. Задвижван от IQ4, X-Shutter участва в амбицията на Infinity Platform за бъдещ растеж и гъвкавост.

  XT IQ4 150MP Camera System XT IQ4 150MP Achromatic Camera System XT IQ4 100MP Trichromatic Camera System
 Description Вашите най-големи творчески визии в спиращи дъха детайли Зашеметяващи черно-бели изображения Безкрайни възможности в чист цвят
 Resolution 151-megapixels 151-megapixels 101-megapixels
 Dynamic Range 15 F-stops 15 F-stops 15 F-stops
 Sensitivity (ISO) 50 - 25600 200 - 102400 35 - 12800
 Long Exposure 60 minutes 60 minutes 60 minutes
 Sensor Type CMOS (BSI) CMOS (BSI) CMOS
 Active Pixels 14204 x 10652 14204 x 10652 11608 x 8708
 Output Image Dim. 300 DPI 120.26 x 90.19 cm 120.26 x 90.19 cm 98.3 x 73.2 cm
 Storage XQD, SD, Capture One XQD, SD, Capture One XQD, SD, Capture One
 Tethering Ethernet, USB-C, Wireless Ethernet, USB-C, Wireless Ethernet, USB-C, Wireless
 3.2" Touch Display      
 

16-bit Opticolor+

     
 Sensor+      
 5 Year Warranty      
  DOWNLOAD BROCHURE DOWNLOAD BROCHURE DOWNLOAD BROCHURE