Интеграцията на професионална камера с мобилни платформи не трябва да се приема лекомислено. Докато Phase One е експерт в областта на цифровия хардуер и качеството на цифровите изображения, ние признаваме, че интеграцията в мобилна платформа е най-добре да бъде оставена на експертите в дизайна на мобилни приложения.

Cascable AB е шведска софтуерна компания, която е начело на интеграцията на iOS камери от 2015 г. Тяхната репутация за стабилност и отдаденост към нуждите на професионалните фотографи ги поставя далеч пред другите доставчици на мобилен софтуер за дистанционно управление. Тяхната ангажираност с качеството и манталитетът им „Отворена платформа“ в подкрепа на всички системи от камери е в съответствие с отдадеността на Phase One към страстните фотографи по света.

Заедно, Phase One и Cascable ще продължат да развиват по-нататъшната интеграция и функционалност за мобилния работен процес на Phase One IQ4.

Cascable 6 осигурява пълен достъп до всички функции и функционалности безплатно при използване на Phase One IQ4.

Потребителите на Phase One IQ4 могат да се насладят на Cascables - „Phase One Mode“, който осигурява специален външен вид и усещане. След като IQ4 е свързан, този режим позволява пълен достъп до всички функции на Cascable Pro за абсолютно никакви разходи.

IQ4 може да се свърже безжично към Cascable 6 чрез директна точка за достъп (AdHoc Network) или през налична WIFI мрежа.

Тази безжична свързаност позволява контрол на IQ4 чрез Cascable 6. Функциите и функционалността ще отразяват характеристиките на свързаната камера. Камерата XF, камерата XT и само IQ4 ще осигурят специални работни потоци в рамките на Cascable, за да се възползвате от уникалните приложения на всяка камера система.

Възможността да наблюдавате Live View на камерата чрез Cascable ще Ви осигури спокойствие и ще подобри лекотата при използване на IQ4.

Ключова характеристика на интеграцията на Cascable 6 и IQ4 е възможността за дистанционно преглеждане на изгледа от IQ4 на живо. Отдалечете се от камерата с мобилното си устройство, като същевременно следите внимателно сцената или проверявате фокуса, без да докосвате камерата.

Достъп, промяна и контрол на основните функции и функционалност на вашата IQ4 камера.

Cascable 6 ви осигурява пълен контрол над настройките за експозиция на вашия IQ4 в допълнение към основните характеристики на прикачения фотоапарат (XF или XT). Това ви позволява да променяте необходимите параметри на камерата, както и да заснемате изображения, без никога да докосвате системата.

„Свързаното“ заснемане директно към вашето iOS устройство вече е възможно!

Cascable 6 е първото мобилно приложение, което позволява цялостно „Host Capture“ с IQ4. Вече можете да прехвърлите пълния RAW файл от вашия IQ4 на вашето мобилно устройство и дори да качите/архивирате в облачно хранилище, докато сте на открито.

 

Cascable е известен със своята отдаденост към нуждите на професионалните фотографи и способността си да поддържа пълен контрол над камерата и персонализирана автоматизация.

С професионалните характеристики на Cascable 6, достъпни за всички потребители на IQ4, възможностите са почти безкрайни. Непрекъснато разширяващите се функции на Cascable за управление, автоматизиране и интегриране на камери, предоставя нови възможности и достъп до нови работни процеси за всички потребители.