Избери вариант

Profoto Softbox Правоъгълен 2x3' - Купи за 958 лв.

Profoto Softbox Rectangular се настройва за секунди благодарение на интегрирания спиид ринг и е проектиран с мисъл за лесна употреба и гъвкавост. Създавайки мека и привлекателна светлина, този софтбокс е идеален за модна, козметична и портретна фотография. Този основен инструмент предлага прецизен контрол върху настройките на осветлението и е подходящ за повечето фотографски области, което не изненадва, че е една от най-популярните ни форми.

Купи за 958 лв.

Доставка до 10 дни след потвърдено плащане.

Продуктов номер:254701

Profoto Softbox Окта 3' - Купи за 958лв.

Profoto Softbox Octa се настройва за секунди благодарение на интегрирания спиид ринг, и създава зашеметяваща мека светлина. Неговата подобна на кръг форма генерира естествени светлини в очите на обекта, което го прави идеален за портретна фотография. Формата Octa създава еднакво меки или твърди сенки от всички страни, което я прави идеална за модна, козметична и портретна фотография.

Купи за 958 лв.

Доставка до 10 дни след потвърдено плащане.

Продуктов номер: 254702

Profoto Softbox Стрип 1x4' - Купи за 958 лв.

Profoto Softbox Strip се настройва за секунди благодарение на интегрираният спиидринг и създава зашеметяваща, мека светлина. Неговият дизайн произвежда мека светлина с дълги сенки по дългата страна и по-твърда светлина с къси сенките по късата страна, което го прави идеален за странично или контрово осветление. Този основен оформител на светлината подобрява извивките и профилите на обектите и ефективно отделя обекта от фона.

 

Купи за 958 лв.

Доставка до 10 дни след потвърдено плащане.

Продуктов номер: 254703

Отличаващи се с конструкция за монтиране Всичко в Едно, Profoto Softbox са невероятно лесни за настройка с решение за бързо сгъване/разгъване. В допълнение, те осигуряват регулируема мекота и интензитет на светлината чрез своя подвижен и сменяем дифузьор. Изнесените в дълбочина предени дифузьори осигуряват равномерно разпределение на естествено изглеждаща светлина и тъй като са устойчиви на топлина, са съвместим и със светкавици, използващи халоген като непрекъсната светлина (до 500 W халоген).

С набор от налични аксесоари, Profoto Softbox осигуряват пълна творческа свобода за фотографи, които търсят прецизен контрол върху своите светлинни настройки.

Забележка: Макс. 500W халоген, 8 импулса (2400Ws)/мин.

Създава мека и привлекателна светлина.
Монтаж "всичко в едно" за решение за бързо сгъване/разгъване.
Свалящ се дифузор.
Устойчив на топлина за използване с халогенни лампи (макс. 500W халоген).
Изнесената назад предна част предотвратява сенки/горещи точки.
Съвместим с всички 100 mm светлинни глави, както и със светкавици от серията Profoto A с помощта на OCF адаптер.
Използвайте го с набор от аксесоари.
Доставя се в етикетирана мека торбичка.
Изработен от висококачествени материи.