BenQ SW272U 4К - Купи за 2 800лв.

Продуктов Номер: BENQ011

Идва със:

Захранващ кабел x 1 (1,8 м)

mDP към DP кабел x 1

HDMI (v2.0) кабел x 1

USB 3.0 кабел x 1

USB C кабел x 1

Гаранционна карта х 1

Доклад за калибриране x 1

Shading Hood (пейзаж и портрет) x 1

Hotkey Puck G2 x 1

Ръководство за бърз старт x 1

Купи за 2 800 лв.

Доставка до 10 дни след потвърдено плащане.

Описание

 

Информационен лист за продукта

 

4K UHD мониторът BenQ PhotoVue SW272U за фотографи разполага с панел с фино покритие, който има TUV антирефлексен сертификат за подобрена видимост при различни условия на осветеност.

Технологията AQCOLOR на BenQ гарантира прецизно възпроизвеждане на цветовете и еднаквост с фабрично калибрирани 99% Adobe RGB и 99% DCI-P3/Display P3 цветови пространства и еднородност от трето поколение, предоставяйки ви постоянни, зашеметяващи цветове.

Също така е съвместим с HDR10 и HLG за оптимизиран HDR преглед по време на редактиране.

Насладете се на оптимално удобство и ефективност с USB Type-C свързаност, която позволява пренос на видео, аудио и данни и 90 W мощност, както и новия безжичен Hotkey Puck G3, който ви дава лесен достъп до настройките и цветовите режими.

Новият софтуер на BenQ Palette Master Ultimate позволява по-бърза и подобрена точност при калибриране на цветовете, а функцията Paper Color Sync възпроизвежда вида на вашите отпечатани снимки и елиминира необходимостта от многократни проверки и настройки.

С най-добрата производителност на изображения на SW272U, фотографите могат да преглеждат ясно моментите, които са заснели, и да оценят изключителната точност на цветовете на дисплея.

Сравнете нашите монитори BenQ тук.

Ключови Характеристики

Технология BenQ AQCOLOR: 99% Adobe RGB/DCI-P3/Display P3, Delta E ≤ 1,5, 10-битова дълбочина на цвета, 16-битова 3D LUT, технология BenQ Uniformity и ICCsync за прецизно възпроизвеждане на цветовете.

4K UHD резолюция: 3840 x 2160

Съвместим с HDR10 и HLG: Със съвместимост на SDI към HDMI устройство, SW272U е съвместим и с HDR10 и HLG, идеален за преглед на HDR ефекта на видео съдържание по време на процеса на редактиране.

Симулирайте хартиената текстура на екрана: Панелът с фино покритие с TUV антирефлексен сертификат ви позволява да работите при практически всякакви условия на осветление.

Еднородност от трето поколение: Създавайте с увереност. Насладете се на постоянна точност на цветовете и постоянство на яркостта на всеки панел.

90W USB-C и безжичен бърз клавиш Puck G3: Лесен достъп до OSD, I/O портове и четец на карти, бърз трансфер на различни данни и захранване. С безжичния Hotkey Puck G3 имате лесен достъп до настройки и цветови режими.

Хардуерно калибриране със софтуер Palette Master Ultimate: 40% по-бързо от преди, ексклузивният софтуер за хардуерно калибриране на BenQ представлява стремежът към съвършенство.

Съпоставяне на цвета на хартията за съпоставяне на цветовете на екрана и отпечатването: Ефективно редактирайте снимки със симулирани визуализации за печат, които са почти идентични с отпечатаните копия.

Намалена консумация на енергия в сравнение с предишни модели.

Технически Спецификации

Размер на екрана: 27 инча
Разделителна способност (макс.): 3840x2160
Тип панел: IPS
Подсветка: LED
4K: Да
Цветова гама: 99% Adobe RGB, HDR10, HLG, 100% Rec.709 / sRGB, 98% DCI-P3
Дълбочина на цвета: 16-bit 3D LUT / Хардуерно калибриране / Delta E≤1.5 Average
Сертифициране на цветовете: CalmMAN Verified, Pantone Validated, Pantone Skintone
Включва Сенник: Да
Размери със Сенник (ВxШxД) (mm): 463.2-603.2x626.1x364.8

За Изтегляне

Изтегли

SW272U

Подобни Продукти, Аксесоари

SW272Q|27-inch 2K
Куфар за 24W/27W монитори от серия BenQ SW
Рамо за настолен монтаж на монитор BenQ
BenQ HB27"
Мост-Сенник BenQ HB27
Дисплей Плюс HL"
Дисплей Плюс HL