XF Камера Тяло

XF Camera Body с Призмен Визьор - 16 405 лв.

Тялото на камерата и Визьорът се доставят с 1 Година Гаранция

Поръчай

XF_List3

XF Phase One тяло е най-универсалната платформа за фотография от висок клас. То поддържа повече от петдесет различни цифрови гръбове и осемдесет различни обективи от различни марки, предлагащи несравним контрол, производителност, прецизност и надеждност.

Персонализиране и контрол

За напълно персонализиран работен процес задайте действия на бутоните и клавиатурата на камерата така, че най-използваните от вас инструменти да са точно на пръстите.
Също така имате възможност да запазите до 3 потребителски настройки и да превключвате между тях, за да отговаряте на конкретни изисквания за заснемане, или да ги зареждате без усилие в каквато и да е XF Camera System.

Автоматично фокус "Пчелна пита" - Honeybee Autofocus Platform (HAP)

Платформата за автоматично фокусиране (HAP) е напълно автоматизирана система за автоматично фокусиране на Phase One. Подобно на останалата част от системата XF Camera, архитектурата на HAP позволява достъпни за потребителите актуализации, както и хардуерни ъпгрейди, които ще разширят и подобрят системата за автоматично фокусиране, за да отговарят на пазарните изисквания за идните години.

Интуитивни инструменти за фокусиране

 • Автофокус и Рекомпозиране (AFr)
  3D сензорите в системата XF Camera позволяват режим AFr, който ви позволява да фокусирате върху даден обект и след това да рекомпозирате кадъра, като запазвате желаната фокусна точка.
 • Инструмент за калибрация
  Инструмент за автоматизарина калибрация, за да имате винаги "остри" обективи без усилие. Вграденият анализ на условията за калибриране гарантира, че всичко е направено с прецизност, а също е и снабден с персонализирана таргет цел за калибриране на фокуса.
 • Калибриране на точка за хиперфокус
  Калибрирайте и запазете хиперфокалната точка за всеки от вашите обективи. Използвайте инструмента за хиперфокална точка, за да върнете бързо, монтираният обектив към запазената му точка на хиперфокус.
 • Фокус стъпка в Capture One
  Регулирайте фокуса директно в Capture One с резултати в реално време в LiveView, за лесен и рационализиран обвързан процес на заснемане.

Управление на Светкавица

Пълно управление на системата Profoto Air директно с вашата XF камера - контрол, синхрон и достъп до 6 групи светкавици Profoto. Използвайте измерването Profoto Air TTL, за да постигнете последователни резултати.

Прегледайте продължителността на импулса, изходната мощност и времето за синхронизиране на светкавицата с просто визуално представяне непосредствено след заснемането.

Управление на вибрациите

"Vibration delay" използва вътрешния сеизмографски инструмент, за да изчака, докато условията станат спокойни преди да започне заснемането, а вибрационният анализ ви позволява да видите вибрациите които се наблюдават по време на снимане.

Автоматизирани творчески инструменти

 • Time-Lapse
  Инструментът Time-Lapse помага да се автоматизира процесът на заснемане на време, от изчисляване до заснемането осигурявайки плавен и оптимизиран работен процес.
 • HDR
  Инструментът HDR записва кадри с различна експозиция за да подобри динамичния диапазон. Отделните кадри се съхраняват като последователност, за лесна обработка в Capture One.
 • Калкулатор "Focus Stack"
  Оценявайки разстоянията на фокусиране, разделителната способност на сензора и блендата, Калкулаторът Focus Stack автоматично показва броя на кадрите, които трябва да бъдат заснети, докато Focus Stack Tool автоматизира заснемането.
 • Калкулатор на експозицията
  Инструментът "Калкулатор на експозицията" ви позволява да преизчислите скоростта на затвора при дълги експозиции от по-къси еквивалентни стойности на експонацията. Това е полезно средство за съкращаване на тестовите експозиции, например при изчисляване на настройките за експозиция с дълги експозиции през нощта или при използване на филтри с неутрална плътност (ND).

Инструменти за анализ

 • Хистограма
  Хистограмата показва данните за яркостта на канал и позволява на потребителя да определи ниво, на което светлинната информацията започва да излизат от обхват.
 • Предупреждение за преекспониране и недоекспониране
  Инструментът за предупреждение на експозицията подчертава областите на заснетите изображения, които са преекспонирани или недоекспонирани.
 • Маска за фокусиране
  Фокусната маска подчертава областите, които са в остър фокус.

Подравняване

Инструментът за изравняване осигурява бърза и точена визуален помощ като гарантира, че камерата е на ниво както в хоризонтална, така и в вертикална равнина и е особено полезна когато камерата е монтирана на статив.

 

XF IQ4 150MP Камера Система / IQ4 150MP Гръб

 

XF IQ4 150MP Камера Система - 93 856 лв.

XF Камера Система се доставя в куфар Pelican, с включени всички аксесоари
Всички XF Камера Системи се продават с 1 + 4 Години Гаранция и 1 + 4 Години Допълнителна Гаранция и осигурен заместващ уред.

При поръчка на Обектив/и Гаранцията от 1+4 Години с 1+4 Години Допълнителна се прилага и за тях.

Поръчай

XF_List

IQ4 150MP Гръб - 77 427 лв.

Гамата от цифрови гърбове IQ4 се предлага с 1 + 4-годишна гаранция и 1 + 4 години допълнителна гаранция.
(Изисква регистрация на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

XF_List2

 

Сензорите IQ4 150MP Backside Illuminated (BSI) въвеждат новия стандарт на технологията в пълноформатния среден формат. Свръхефективният пикселов дизайн на 150-мегапикселовия BSI сензор на IQ4 води до непрекъсната регистрация на светлина в рамките на всеки пиксел като директно преобразува по-точно изображение с подобрен цвят, детайлност и обработка на шума в RAW файла.

Подобно на тялото Phase One XF въведено през 2015 г., в основата на IQ4 е платформата Infinity която създава нова среда за напредък в качеството на изображението, оптимизация на работните процеси и разработване на нови функции. Платформата Infinity е създадена за да расте, разширява и адаптира, позволявайки на инженерите от Phase One да проучат нови възможности в областта на цифровите изображения и да осигурят постоянен поток от нови иновации за да сте сигурни, че можете да работите на най-високо професионално ниво сега и в бъдеще.

Авангардното ядро за редактиране на RAW на Capture One е директно интегрирано в платформата Infinity, осигуряващо разширен контрол във визуализацията, настройките на изображенията и отваряне на вратата за бъдещо персонализиране на RAW файла по време на снимане. Capture One Inside осигурява най-ефективния и контролиран работен процес приближаващ по-близко от всякога, заснемането и пост-процеса.

Днес Capture One Inside доставя:

• IIQ RAW файл "Стил" интеграция
• Обработка на JPEG във фотоапарата
• Подобрено качество на изображението и ефективност на визуализацията
• Подобрен Live View, по-бързи скорости на кадрите, нови инструменти

Цифровите пълноформатни сензори за средния формат които се намират в XF, IQ4 Camera Systems са 1,5 пъти по-големи от размера на сензора в безогледалния среден формат. Те ви позволяват да регистрирате повече информация предоставяйки повече детайли и впечатляващи резултати, така че да можете да постигнете творческата си визия направо от камерата. С разширената изходна гъвкавост осигурена от високата разделителна способност и до 15 бленди динамичен диапазон(в процес на тестове, според нас ще са повече), вашите опции в работния процес растат прогресивно.

Future-Proof Tethering Options

Wireless - безжичното свързване може да се използва за прехвърляне на RAW файлове в Capture One директно по време на снимане, като допълнение към запазването им в камерата. Това решение може да се използва за резервно копие или като част от персонализиран работен процес.

Ethernet - дава възможност за напълно персонализиран и интегриран динамичен работен процес, осигуряващ възможността за работа със или чрез всяко поддържащо Ethernet устройство. В допълнение дългите дължини на кабелите и мощността осигурени чрез Ethernet премахват опасенията свързани със захранването на камерата или дължината на кабела.

USB-C - осигурява стандартен тип порт за удобно свързване към широка гама от обичайни устройства. USB-C също така предлага множество опции за интегриране на захранването.

Ethernet и USB-C позволяват трансфер на данни и системна интеграция без необходимост от допълнителни аксесоари - прехвърляне от локалното хранилище до всеки хост, без да се изважда картата. С разнообразни дължини на кабелите Ethernet и USB-C могат да бъдат конфигурирани точно така, че да отговарят на нуждите на работения Ви процес.

Power Management

Споделянето на мощност в XF ви позволява да смените батерията на цифровият гръб или XF тялото поотделно, без прекъсване на системата или прекъсване на работния процес, докато другата батерия се зарежда.
С IQ4 се постига допълнително увеличаване на мощността благодарение на опциите Power over Ethernet (PoE) и USB-C, които са в състояние да осигурят захранване директно към камерата. Ethernet tethering и PoE осигуряват непрекъснат процес на работа при снимане в студиото, докато външните банки за захранване могат да бъдат използвани за удължаване на времето за работа на локация.

С записа на XQD и SD картата, IQ4 ви дава гъвкавостта да съхранявате записаните файлове по начин, който е подходящ за вашия работен процес - запазвате резервен RAW, записвате JPEG във втората карта или просто разширявате общото ви съхранение, така че да можете да се фокусирате върху всеки кадър.

XQD улеснява по-бързото заснемане и скоростта на предаване на данни, като гарантира, че вашият работен процес остава гладък и ефективен, дори когато правите 16-битови RAW изображения. IQ4 е подготвен за поддръжка и на CFexpress.

SD улеснява по-гъвкавия работен процес с широко използван тип карта. Можете да използвате SD като втора карта, за да разширите общото ви хранилище, като огледално копие на основната ви карта или като JPEG съхранение заедно с първичното заснемане на RAW. SD е широко използван и лесно намиращ се тип карта, който се е превърнал в стандарт в фотографията. Лесно можете да прехвърляте изображения на поддържано устройство в локация без да използвате допълнителни аксесоари или кабели, за по-бързи редакции, клиентски доказателства или резервни копия.

 

XF IQ4 150MP Achromatic Камера Система / IQ4 150MP Achromatic Гръб

XF IQ4 150MP Achromatic Камера Система - 103 244 лв.

XF Камера Система се доставя в куфар Pelican, с включени всички аксесоари

Всички XF Камера Системи се продават с 1 + 4 Години Гаранция и 1 + 4 Години Допълнителна Гаранция и осигурен заместващ уред.

При поръчка на Обектив/и Гаранцията от 1+4 Години с 1+4 Години Допълнителна се прилага и за тях.

Поръчай

XF_List

IQ4 150MP Achromatic Гръб - 86 815 лв.

Гамата от цифрови гърбове IQ4 се предлага с 1 + 4-годишна гаранция и 1 + 4 години допълнителна гаранция.
(Изисква регистрация на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

XF_List2

Вашата най-голяма творческа визия в изискания черно-бял цвят

XF IQ4 150MP ахроматна камера система, построена на платформата Infinity с Capture One Inside, регистрира ясни изображения с висока разделителна способност, които се простират извън видимия спектър на светлината, която окото може да види. Разширявайки вашите творчески възможности, като в същото време премахвате цвета от уравнението. XF IQ4 150MP ахроматична камера системата е с висока резолюция в най-чиста форма.

Ахроматичен сензор
Ахроматичният 151-мегапикселов BSI сензор се произвежда без цветния филтър на Байер, което позволява светлината да достига до сензора без препятствия. Без филтъра всеки пиксел на сензора улавя значително повече светлина, осигурявайки абсолютен детайл и яркост.
Ахроматичният сензор може да улови много повече, отколкото невъоръженото око е в състояние да види тъй като е предназначен да улови по-широк спектър от светлината. С възможността за заснемане на светлина извън видимия спектър, творческите възможности за инфрачервени приложения са безкрайни, което прави Ахроматика най-чувствителната към светлина средноформатна цифрова система.

 

XF IQ4 100MP Trichromatic Камера Система / IQ4 100MP Trichromatic Гръб

IQ4 100MP Trichromatic Камера Система - 75 080 лв.

XF Камера Система се доставя в куфар Pelican, с включени всички аксесоари.

Всички XF Камера Системи се продават с 1 + 4 Години Гаранция и 1 + 4 Години Допълнителна Гаранция и осигурен заместващ уред.

При поръчка на Обектив/и Гаранцията от 1+4 Години с 1+4 Години Допълнителна се прилага и за тях.

Поръчай

XF_List

IQ4 100MP Trichromatic Гръб - 58 651 лв.

Гамата от цифрови гърбове IQ4 се предлага с 1 + 4-годишна гаранция и 1 + 4 години допълнителна гаранция.
(Изисква регистрация на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

XF_List2

Безкрайни възможности в чист цвят

101-мегапикселовият трихроматичен сензор, проектиран с фокус върху заснемането на чисти и нюансирани цветове, определя стандарта за цифрово цветно заснемане. Той е способен да възпроизвежда по-близо от всякога определението за цвят, което човешкото око вижда. Построен на платформата Infinity с Capture One Inside, XF IQ4 100MP Трихроматична камера система предлага гъвкавост на работния процес, като същевременно позволява безкрайни творчески възможности в чист цвят.

Трихроматичен сензор
Цветовият матричен филтър на трихроматичния сензор е проектиран така, че да приеме единствено точната дължина на вълната на светлината, което ни позволява да постигнем най-цветните нюанси по възможно най-естествения начин. Това означава, че сензорът улавя напълно наситени цветове и може да заснеме всички нюанси на синьо, зелено и червено, точно както се разкрива самата сцена. Безкомпромисната природа на цветопредаването от сензора в Трихроматика, води до изображение на RAW което отразява отблизо онова което човешкото око вижда, направо от камерата, и оставя цветовите възможности за широко отворено творческо редактиране.

Построен на платформата Infinity
В основата на IQ4 е платформата Infinity, която създава нова основа за напредък в качеството на изображението, оптимизация на работните процеси и разработване на функции. Платформата Infinity е създадена за да расте, разширява и адаптира, позволявайки на инженерите от Phase One да проучат нови възможности в областта на цифровите изображения и да осигурят постоянен поток от нови иновации, за да сте сигурни, че можете да работите на най-високо професионално ниво сега и в бъдеще.

 

IQ3 100MP

IQ3 100MP - 42 222 лв.

Сертифираните цифрови гърбове IQ3 се доставят в нови опаковки и аксесоари с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

XF_List4

Върхово професионално качество на изображението

В продължение на 25 години Phase One премества границите в качеството на цифровото изображение, за да помогне на професионалните фотографи да се откроят. С камерата XF 100MP, нашата страст се събира в една интегрирана система, която се разраства и се променя с изискванията на пазара от 2015 г. насам.

С XF IQ3 100MP камера система, крайното качество на изображението е съчетано с изключителна творческа свобода, което ви помага да създавате нови шедьоври.

"Невероятното количество детайли ми дава творческа свобода за разлика от която и да е друга камера ... затова снимам с XF 100 MP"
Джонас Йенсен, Бюти фотограф

Пълнокадров Среден Формат
Пълнокадровият сензор, намиращ се в XF IQ3 100MP Camera System, е 1,5 x в сравнение с размера на сензора в безогледалните средни формати, това ви позволява да заснемете повече информация, предоставяйки повече детайли и впечатляващи резултати, за да постигнете творческата си визия направо от камерата. С разширената гъвкавост на принт размера, осигурена от високата разделителна способност и до 15 бленди динамичен диапазон, вашите опции в работния процес растат неимоверно.

Разделителна способност от 101 мегапиксела
Високопроизводителният 101-мегапикселов CMOS сензор, намиращ се в XF IQ3 100MP Camera System, бе сътворен съвместно със Sony, със специален фокус върху постигането на върха в професионалното качество на изображението.

15 бленди динамичен обхват
Системата Phase One XF IQ3 100MP предлага изключителни 15 бленди от динамичен обхват, запазвайки спиращи дъха детайли както в светлините, така и в сенките. Това е най-ефективната система от гледна точка на динамичния диапазон, който може да предложи светът на средния формат. Системата Phase One XF 100MP е проектирана да предостави детайлите и несравнимото качество, което е от съществено значение за най-взискателните фотографи в света.

Електронен затвор
Електронния затвор (ES) ви позволява да заснемате изображения без отделен подвижен компонент. Първият за средния формат е въведен с Feature Update # 3, технологията за ролетни ламели дава пълен контрол на заснемането от цифровия гръб, разширяване на контрола и приложенията.

XF Интеграция и Отворена Платформа
IQ3 доставя решение, което е едновременно модулно и надеждно за бъдещето. IQ3 придобива огромна функционалност и предимства на работния процес, когато се използва като част от XF Camera System, но може да се използва и с различни други камери за гъвкавост на творчеството и специфични за проекта нужди.
Гъвкавата модулност на XF Camera System и нейният безпроблемен, богат на функции и персонализиран работен процес помагат на професионалистите да реализират най-взискателните творчески визии. Системата XF Camera позволява широк избор на обективи с висока разделителна способност на Schneider Kreuznach и специално създадени IQ цифрови гръбове, които да бъдат комбинирани с персонализирани настройки за заснемане, за ефективен и висококачествен RAW изход.

Независимо от избора на система, от 2015 г. IQ3 периодично предоставя иновативни подобрения на функциите, насочени към подобряване на професионалните работни потоци. Чуваме нуждите на нашите фотографи, за да насочим нашето развитие в създаването на иновации в работния процес, които непрекъснато осигуряват най-висок професионален стандарт.

 

28 мм LS f / 4,5 Асферичен


Schneider Kreuznach 28mm LS f/4.5 Aspherical осигурява пълно покритие на формата 645 и най-бързите възможности за синхронизация със светкавица - до 1/1600s. 28 мм осигурява почти без изкривяване широкоъгълно покритие с минимален спад на светлината. Това е идеалният обектив за интериор, пейзаж, архитектура и творческа редакционна фотография.

Schneider Kreuznach 28mm LS f/4.5 Aspherical - 14 050 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 28mm LS f / 4.5 Aspherical
ANGLE OF VIEW 102.7º
APERTURE RANGE f/4.5 - f/32
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 35cm | 1.15ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.15x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 17mm
FILTER Sheet filter
DIMENSIONS 90 x 136mm | 3.5 x 5.5in
WEIGHT 1100g | 2.43lbs

35mm LS f/3.5


Schneider Kreuznach 35mm LS f/3.5 е проектиран за рязко широкоъгълно изображение за формат 645 с поддържа най-бързите възможности за синхронизация на светкавицата - до 1/1600s. Това е истински обектив с архитектурно качество, предизвикателство са само специални обективи за техническа камера. С минимално оптично изкривяване и рязкост от край до край, 35 мм е идеално подходящ за предоставяне на най-високите резолюции на пазара.

Schneider Kreuznach 35mm LS f/3.5 - 14 050 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 35mm LS f/3.5
ANGLE OF VIEW 89°
APERTURE RANGE f/3.5 - f/32
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 0.5m | 1.64ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.104x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 22mm
FILTER 105mm
DIMENSIONS 111mm x 119mm | 4.4in x 4.7in
WEIGHT 1370g | 3.02lbs

45mm LS f/3.5


Обективът Schneider Kreuznach 45mm LS f/3.5 осигурява широко фокусно разстояние, което е идеално за почти всяко приложение, Blue Ring 45mm f/3.5 предлага рязкост от край до край и резултати почти без изкривяване. Както и при другите ни обективи Blue Ring, 45мм поддържа синхронизация на светкавици до 1/1600s.

Schneider Kreuznach 45mm LS f/3.5 - 14 050 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 45mm LS f/3.5
ANGLE OF VIEW 74°
APERTURE RANGE f/3.5 - f/32
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 55cm | 1.80ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.116x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 28mm
FILTER 95mm
DIMENSIONS 111mm x 119mm | 4.4in x 4.7in
WEIGHT

55mm LS f/2.8


Обективът Schneider Kreuznach 55mm LS f/2.8 се отличава с минимални изкривявания при полуширок ъгъл. 55мм е чудесен за редакционни портрети и за снимки на лайфстайл в локация, поддържа синхронизация на светкавици до 1/1600s.

Schneider Kreuznach 55mm LS f/2.8 - 10 300 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 55mm LS f/2.8
ANGLE OF VIEW 64°
APERTURE RANGE f/2.8 - f/32
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 45cm | 1.47ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.18x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 34mm
FILTER 72mm
DIMENSIONS 77.6mm x 86.5mm | 3.0in x 3.4in
WEIGHT 660g | 1.3lbs

80mm LS f/2.8


Обективът Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8 е стандартното фокусно разстояние, предлагащо най-голяма гъвкавост. Предпочитан избор за модни фотографи работещи в локация, използващи запълваща светкавица, 80мм поддържа синхронизация до 1/1600s. Големият относителен отвор позволява малка дълбочина на рязкост.

Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8 - 6 540 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8
ANGLE OF VIEW 47°
APERTURE RANGE f/2.8 - f/22
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 70cm | 2.3ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.15x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 50mm
FILTER 72mm
DIMENSIONS 64.4mm x 86.5mm | 2.5in x 3.4in
WEIGHT 500g | 1.1lbs

80mm LS f/2.8 Mark II


Обективът Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8 Mark II е стандартното фокусно разстояние, предлагащо най-голяма гъвкавост. Естественото зрително поле и естетиката без изкривяване позволява на фотографа да се съсредоточи върху композицията. Ярката острота от край до край, малка дълбочина на рязкост и сензационен контраст винаги дават зашеметяващи резултати.

Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8 Mark II - 11 711 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 80mm LS f/2.8 Mark II
ANGLE OF VIEW 47°
APERTURE RANGE f/2.8 - f/22
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 70cm | 2.3ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.15x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 50mm
FILTER 72mm
DIMENSIONS 80.4 x 85.6 cm | 3.17 x 3.4 in
WEIGHT 765g | 1.69lbs

110mm LS f/2.8


Обективът Schneider Kreuznach 110 mm LS f/2.8 е с по-дълго фокусно разстояние с нужната оптична компресия за мода, бюти и портрети в цял ръст. 110мм е предпочитаният обектив за портрети в локация, използващи малка дълбочина на рязкост, благодарение на бързата бленда и екстремния оптичен дизайн против отблясъци.

Schneider Kreuznach 110 mm LS f/2.8 - 11 711 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 110mm LS f/2.8
ANGLE OF VIEW 29°
APERTURE RANGE f/2.8 - f/22
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 90cm | 2.9ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.16x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 68mm
FILTER 72mm
DIMENSIONS 83.3mm x 86.5mm | 3.2in x 3.4in
WEIGHT 700g | 1.5lbs

120mm LS f/4.0 Macro


Обективът Schneider Kreuznach 120 mm LS f/4.0 Macro е проектиран за първокачествено изображение в макро 1:1, с минимално фокусно разстояние от само 37см и красиво боке. 120-милиметровият макро е идеален за снимки на продукти в близък план, а също e идеален и за бюти фотография отблизо, екшън, природа и дива природа - което го прави професионалният избор, когато трябва да се приближите максимално близо до обекта си.

Schneider Kreuznach 120 mm LS f/4.0 Macro - 14 050 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 120mm LS f/4.0 Macro
ANGLE OF VIEW 33°
APERTURE RANGE f/4 - f/22
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 40cm | 1.3ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 1.00x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 73mm
FILTER 86mm
DIMENSIONS 111mm x 83mm | 4.4in x 3.25in
WEIGHT 835g | 1.8lbs

150mm LS f/3.5


Обективът Schneider Kreuznach 150mm LS f/3.5 е стандартен портретен обектив с приложения в мода, бюти, лайфстайл и екшън. 150 мм се отличава с дълго фокусно разстояние и постигане на остри изображения с компактен и лек дизайн.

Schneider Kreuznach 150mm LS f/3.5 - 11 711 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 150mm LS f/3.5
ANGLE OF VIEW 26°
APERTURE RANGE f/3.5 - f/32
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 150cm | 4.92ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.12x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 93mm
FILTER 72mm
DIMENSIONS 87.1mm x 86.5mm | 3.4in x 3.4in
WEIGHT 652g | 1.43lbs

150mm LS f/2.8 IF


Обективът Schneider Kreuznach 150 mm LS f/2.8 IF е нашият най-бърз телефото обектив, осигуряващ бръснещо тънка дълбочина на рязкост при f/2.8 и красиво разфокусирано боке. 150 мм IF е перфектният обектив както за портретиране в студио, така и за портрети в локация.

Schneider Kreuznach 150 mm LS f/2.8 IF - 15 460 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 150mm LS f/2.8 IF
ANGLE OF VIEW 25°
APERTURE RANGE f/2.8 - f/22
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 1.0m | 3.28ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.192x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 96mm
FILTER 95mm
DIMENSIONS 115mm x 141.6mm | 4.5in x 5.6in
WEIGHT 1658g | 3.65lbs

240mm LS f/4.5 IF


Schneider Kreuznach 240mm LS f/4.5 IF е идеален обектив за вас, ако иската да се доближите до обектите си, независимо дали снимате бюти, спорт, пейзаж или дива природа. 240мм осигурява изключителна производителност и висока разделителна способност за супер остри резултати. За максимално фокусно разстояние и компресия 240-милиметровият обектив е съвместим с 2x преобразувателя.

Schneider Kreuznach 240mm LS f/4.5 IF - 14 760 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 240mm LS f/4.5 IF
ANGLE OF VIEW 16.5°
APERTURE RANGE f/4.5 - f/22
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 170cm | 5.58ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO 0.17x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH 149mm
FILTER 86mm
DIMENSIONS 169mm x 104.5mm | 6.7in x 4.1in
WEIGHT 1600g | 3.53lbs

40-80mm LS f/4.0-5.6


Обективът Schneider Kreuznach 40-80mm LS f/4.0-5.6 с зум осигурява първокласно качество в пълния фокусен диапазон за ултра остри изображения. Обективът 40-80мм практически няма смяна на фокуса и предлага заключване на мащаба от корпуса. Когато си партнирате с обектив Schneider Kreuznach 75-150mm LS f/4.0-5.6 , вие имате покритие в пълен фокусен обхват от 40мм до 150мм само с два обектива.

Schneider Kreuznach 40-80mm LS f/4.0-5.6 - 20 630 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 40-80mm LS f/4.0-5.6
ANGLE OF VIEW W 82° | T 47°
APERTURE RANGE W f/4 - f/32 | T f/5.6 - f/45
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 60cm | 1.97ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO W 0.094x | T 0.179x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH W 25mm | T 50mm
FILTER 105mm
DIMENSIONS 150mm x 111mm | 5.9in x 4.4in
WEIGHT 1860g | 4.1lbs

75-150mm LS f/4.0-5.6


Обективът Schneider Kreuznach 75-150mm LS f/4.0-5.6 е най-универсалният нормален към телеобектив за системата XF Camera, осигуряващ първокласно качество в удобен диапазон на фокусно разстояние. Обективът 75-150мм практически няма смяна на фокуса и предлага заключване на мащаба от корпуса. Когато си партнирате с обектив Schneider Kreuznach 40-80mm LS f/4.0-5.6, вие имате покритие в пълен диапазон на фокусно разстояние от 40mm до 150mm само с два обектива.

Schneider Kreuznach 75-150mm LS f/4.0-5.6 - 14 050 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

Schneider Kreuznach 75-150mm LS f/4.0-5.6
ANGLE OF VIEW W 50° | T 26°
APERTURE RANGE W f/4 - f/22 | T f/5.6 - f/45
FOCUSING SYSTEM Autofocus | Manual
MINIMUM FOCUSING DISTANCE 100cm | 3.28ft
MAXIMUM MAGNIFICATION RATIO W 0.09x | T 0.164x
EQUIVALENT 35MM FOCAL LENGTH W 47mm | T 93mm
FILTER 95mm
DIMENSIONS 172mm x 105.5mm | 6.8in x 4.2 in
WEIGHT 1800g | 3.96lbs

2x Teleconverter f/2.0


2x Teleconverter f/2.0 предлага на фотографите страхотна оптична компресия, която ефективно елиминира разстоянието между обектите в заснетата сцена. Това е чудесен ефект за заснемане на зашеметяващи пейзажи и усилена перспектива. 2x телеконверторът е съвместим изключително с обективите Schneider Kreuznach 240mm LS и 150mm LS, както и обективът Phase One 150mm AF и ефективно удвоява фокусното разстояние на тези обективи съответно до 480mm и 300mm.

2x Teleconverter f/2.0 - 4 200 лв.

Schneider Kreuznach Обективи се доставят с 1 година гаранция.
(Изисква регистрация на краен потребител на www.phaseone.com/My-Pages)

Поръчай

2x Teleconverter f/2.0
COMPATIBILITY 150mm LS | 150mm LS IF | 240mm LS IF | 150mm AF

XF Призмен Визьор

XF Призмен Визьор - 4 670 лв.

Поръчай

XF Шахтов Визьор

XF Шахтов Визьор - 1 523 лв.

Поръчай

XF V-Грип

PhaseOne_XF_VGrip_1296x972_02

XF V-Грип - 3 027 лв.

XF V-Grip се свързва с основата на камерата и осигурява на фотографите идеална ергономичност при снимане в портретен режим, подобрявайки по този начин работния им процес.

Поръчай

XF - 220V Захранване

XF - 220V Захранване - 303 лв.

Oсигурява непрекъснато захранване на системата XF Камера.

Поръчай

XF скоба за бързо освобождаване

XF скоба за бързо освобождаване - 303 лв.

Поръчай

XF бързо освобождаваща се L-скоба

XF бързо освобождаваща се L-скоба - 420 лв.

Поръчай

XF L-скоба с лента за ръка

L-скоба с лента за ръка, самостоятелно използване на XF и DF+ (включено с V-Grip) - 537 лв.

Поръчай

Макро Пръстени № 1, 2, 3

Auto Extension ring no. 1 (11,8 mm) - 634 лв.

Auto Extension ring no. 2 (23,6 mm) - 681 лв.

Auto Extension ring no. 3 (35,4 mm) - 751 лв.

Поръчай

Модулна Раница Phase One NYA-EVO

Phase One NYA-EVO Fjord 36 backpacker - 584 лв.

Позволява поставяне на подвижните отделения от противоударния куфар в раницата, за удобно пренасяне извън студио, във всякакви метеорологични условия.

Обем: 36 литра

Тегло: 1700 гр.

Размери в см.: 50 x 32 x 25

Поръчай

Подвижни Вътрешни Отделения

Phase One NYA-EVO Removable Camera Insert RCI-M (Medium) - 185 лв.

Phase One NYA-EVO Removable Camera Insert RCI-S (Small) - 162 лв.

Поръчай

Phase One NYA-EVO Камера Чанта с Презрамка

Phase One NYA-EVO Removable Camera insert RCI-C (Carry-on including Shoulder Strap) - 303 лв.

Поръчай