Нови Функции в Capture One 21

Бързо Редактиране

Революционно бързо редактирате снимки. Speed Edit ви позволява да работите безпроблемно, без да докосвате плъзгач на интерфейса - просто задръжте избраните клавишни комбинации и превъртете, плъзнете или използвайте клавишите със стрелки, за да правите бързи редакции. Можете дори да редактирате няколко снимки наведнъж за най-бързото редактиране на партиди.

Dehaze

Премахнете замъгляването и увеличете дълбочината на изображенията си - всичко това в един плъзгач. Мощният нов инструмент Dehaze автоматично регулира контраста, наситеността и други елементи в плоски снимки.

По-бързо управление

Вземете безпроблемно управление. С увеличена мощност и скорост, сега е по-бързо от всякога да импортирате, търсите и разглеждате снимки в каталози и сесии.

Подобрен Import

Започнете гладко и спестете място на диска. Мини-изображения с висока разделителна способност улесняват избора на изображения директно във вносителя - извадете тези които не искате. Плюс това, импортирайте изображения от различни папки наведнъж.

Подобрени подсказки

Навигирайте с лекота в интерфейса Capture One - просто задръжте курсора на мишката върху инструмент за бързо обяснение на това как работи и връзки за повече обучение. Активирайте или деактивирайте от Предпочитания, както искате.

Уча

Никога не е било по-лесно да овладеете Capture One. С новия бутон „Научете“ бързо осъществите достъп до подбрана селекция от уроци, създадени да ви помогнат да научите стъпка по стъпка.

Поддръжка на HEIC

С поддръжка на HEIC файлове (8-битови), вече можете да редактирате снимки от вашите устройства на Apple и други в Capture One.

Нови ProStandard профили

"Останете верни на реалния живот с най-автентичните цветове досега. Тези нови профили на камерата запазват оригиналните цветове по-добре от всякога, предпазвайки нюансите от промени, причинени от контраста. "Промяна на Играта" за портретна и продуктова фотография - и всяко изображение, което разчита на автентичен цвят.
Предлага се за избрани модели камери - вижте избраните модели тук. "